KOREAPICANTO

Mata

24 April 2012

Mak Lampir Akui Beliau Menfitnah Shafie Apdal & Zahida Rafik

Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal hari ini mengeluarkan kenyataan menerusi The Star dan Twitternya menafikan kontroversi yang melibatkan namanya baru-baru ini. Untuk makluman, Datuk Seri Shafie Apdal dikaitkan dengan pemberian sejumlah wang yang besar kepada pelakon Zahida Rafik.

Berikut ialah petikan kata-kata Datuk Seri Mohd Shafie Apdal kepada The Star:-

Saya mengikuti setiap berita paparan di media dan blog yang mengaitkan nama saya kepada laporan polis seperti yang dilaporkan oleh individu bernama Noor Azman Azemi bertarikh 13 Mac 2012. Laporan itu mendakwa bahawa dia pernah bekerja sebagai pemandu, selain itu dia turut menyatakan bahawa saya pernah memberikan sejumlah wang yang besar kepada artis bernama Zahida Mohamed Rafik. Di sini saya ingin menegaskan bahawa apa yang dinyatakan dalam laporan polis tersebut adalah tidak benar, dan individu yang terbabit menyebarkan salinan laporan polis itu mempunyai niat tidak baik. Saya bersedia untuk mengambil segala tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang terus menfitnah dan mengaitkan saya dengan isu ini.

Untuk makluman semua Fitnah keatas D.S. Shafie Apdal ini datangnya dari Ahli parlimen Ampang Mak Lampir yang mungkin mencemburi wanita lain ekoran beliau yang sudah tidak laku lagi dengan keadaan yang sudah seakan Hantu Mak Lampir ataupun Sundal Bolong.


Psssttt.. yang pasti Fitnah Pemimpin pembangkang semakin hari semakin keterlaluan...(KLIK)