KOREAPICANTO

Mata

13 Ogos 2012

COME ON LAAAAA.....UNTUK KESELAMATAN KORANG JUGAK!



Ape punyer mangkuk la depa nih...polis tu tambah speed trap tu tuk keselamatan korang jugak....tu pun korang x paham.... lalu ker asyik ndengor kemalangan maut, kemalanagan ngeri!!!! bila dah pasang senang la, pemandu tu sendiri akan berhati2 dan slowkan kenderaan tu, tambahan pulak tengah HIGHWAY!!!

Ader korang tgk org bawak kerete kat highwat tu 20km sejam!!! x der kannn...jadi polis2 ni amik action la untuk keselamatan korang, lindungi korang dari perempit jalanhighway yang tak bertanggungjawab...

Terimakasih kepada kerajaan yang memasang lebih banyak speedtrap untuk keselamatan kami pengguna jalan raya...... keluarkan jer saman tu pada saper yang x bertanggungjawab.... AKU SOKONG POLISSSS!!!! SAMAN JANGAN X SAMAN!!!! HUH. TU PUN BENGONG TAHAP GABAN SAMPAI X DAPAT BEZA BAGUIH NGAN X BAGUIH....HAMpas!!!!!!