KOREAPICANTO

Mata

23 Julai 2012

AKHBAR HAPRAK MANIPULASI TUDUNG!!!!!! bengkak jerk wak dengarrrrr

Ning Baizura tolak PAS---- DA JELAS LAGI BERSULUH, x paham-paham kot akhbar tu, asal artis bertudug masuk PAS, asal PAS mesti artis pakai tudung!!!! da jadik trend kot, asal tudung PAS, asal PAS tudung....wahwahwahwahhhhhhhh mangsa keadaan betul tudung nie.....udah-udah la tu, biarlah merekaa bertudung kerana ALLAH, bukan kerana nak masuk PAS........nauzubillah!!!!

Penyanyi, Ning Baizura menafikan dakwaan PAS bahawa dia menyertai parti berkenaan.

Sehubungan itu, melalui akaun Twitternya, Ning menyifatkan kenyataan Naib Presiden Pas, Salahuddin Ayub berhubung perkara berkenaan adalah fitnah dan tidak berasas.

"Pas sebar fitnah katanya saya sudah masuk parti pembangkang dan sebarkan gambar saya untuk drama tahun lepas dari koleksi gambar!"

"Orang Islam tak sepatutnya sebar fitnah tanpa bukti kukuh, orang Islam tak payah menggunakan gambar orang tanpa kebenaran. Itu perangai orang Islam ke?" katanya.

Sebelum ini sebuah akhbar melaporkan kenyataan, Salahuddin yang menyatakan, selain Hairie Othman dan Bob Lokman, ada artis lain menyertai Pas antaranya Ning, Abby Abadi dan Sharifah Aini.

Ning menambah, semua pihak sepatutnya tidak mengeksploitasi imej bertudung serta kretivitinya demi kepentingan politik masing-masing.